HEI! Hyvä paikka liikkua!

050 9133 138

Personal Training

HEI:ssä Pirkkalassa on mukavia, todella ammattitaitoisia liikuntakeskuksen omia Personal Trainereita, jotka ovat tukenasi tavoitteidesi toteutumisessa

Painon pudotus, yleiskunnon parantaminen, lihasmassan hankkiminen, fitness-kisoihin tähtääminen tai vain uuden harrastuksen aloittaminen – Pirkkalassa toimivan Liikuntakeskus HEI:n Personal Training -palvelut ovat apu ja tuki tähän kaikkeen!

Personal Trainerimme ottavat sinut mielihyvin asiantuntevaan ohjaukseen. Tavoitteisiin pääsemistä helpottaa, kun tiedät miten laitteet toimivat ja mitä kuntosalilla tulisi tehdä. SINULLE suunnitellaan harjoitusohjelma, joka ottaa huomioon lähtötasosi sekä asettamasi tavoitteet.

Meillä pt-palveluja hyödyntävät kaikenikäiset ja -kuntoiset, nuoret sekä iäkkäät. Rohkeasti vain mukaan! HEI:llä PT-ohjauksia tekevät vain keskuksen omat Personal Trainerit.

Personal Training -palvelut:

Personal Training henkilökohtaisella palvelulla. Saat HEI:n oman, ammattitaitoisen ohjaajan käyttöösi. Perusohjelma sisältää alkuhaastattelun, harjoitusohjelman ja 60 min ohjauksen.

Personal Training DUO. Duo on sinun ja ystäväsi tarpeita varten. Sinulla on mahdollisuus harjoitella ystäväsi kanssa kohti yhteistä päämääräänne. Perusohjelma sisältää alkuhaastattelun, harjoitusohjelman ja 60 min ohjauksen tai vaihtoehtoisesti vain 60 min harjoittelun haluamallanne harjoitteella.

FIILAUS-käynti. Tarkistamme harjoitteiden suoritustekniikkaa ja mietimme vaihtoehtoisia liikkeitä vanhojen tilalle. Yhden harjoituksen kesto 35 min.

Ravintovalmennus. Sisältää haastattelun, ravintoanalyysin ruokapäiväkirjan avulla sekä henkilökohtaisen ruokavalioesimerkin.

Näin pääset alkuun

Ota yhteyttä ja sovi tapaaminen Personal Trainerin kanssa. Alkutapaamiseen varataan aikaa noin 30 min, jolloin käydään läpi tavoitteesi ja toiveesi, kartoitetaan lähtötasosi sekä ajankäyttömahdollisuutesi.

Tutustu Personal Trainingin lisäksi ryhmäliikuntatunteihimme sekä muihin palveluihin!

Ota yhteyttä