HEI! Hyvä paikka liikkua!

050 9133 138

Ryhmäliikunta

Nyt on varaa valita! Tervetuloa tunneille liikuntakeskukseemme Pirkkalaan.

Ryhmäliikunta on hauska tapa hikoilla ja kohottaa kuntoa porukassa. Meillä Liikuntakeskus HEI:ssä Pirkkalassa on tarjolla monipuolisia ryhmäliikuntatunteja aivan aloittelijoista edistyneisiin liikkujiin ja rauhallisempaa kuntoilua kaipaavista kunnon rääkkitreeneihin. Tutustu ihmeessä tuntikuvauksiin sekä lukujärjestykseen ja virittele vermeet valmiiksi – kohta mennään!

Ryhmäliikuntaan voit varata paikkasi kätevästi sivulta löytyvän linkin kautta. Jos haluat kysyä meiltä jotain, ota toki yhteyttä, vastaamme mielellämme.

Ota yhteyttä

Ryhmäliikuntatuntien sisällöt

Turvallisuussyistä saavuthan tunneille ajoissa (varsinkin niille joilla käytetään painoja). Tule tunnille päälläsi mukavat vaatteet sekä ota mukaan juomapullo ja hikipyyhe. 

Pumppi. Pumppi on ryhmäliikuntatunti, jossa tehdään harjoitteita levytangon, painojen ja step-penkin kanssa. Sen tarkoitus on muokata, virittää ja voimistaa nopeasti koko kehoasi sekä kehittää lihaskestävyyttä.

Tunnilla käytetään kevyitä painoja ja nopeita, toistavia liikesarjoja, jotka polttavat tehokkaasti rasvaa. Voit vaihdella käyttämiäsi painoja itse, minkä vuoksi tunti sopii hyvin eri tasoisille liikkujille. Tunti ei sisällä askelsarjoja, joten treeni soveltuu myös niille, jotka eivät perusta koreografioista.

Crosstraining. Crosstraining on kuntopiiriharjoittelua, jossa haastetaan omaa kehoa ja mieltä harjoitteilla, johon sisältyy sekä lihaskuntoharjoitteita että sykettä nostavia aerobisia osuuksia. Tunti on rankka, mutta liikkeille annetaan vaihtoehtoja ja niitä voi tehdä omaan tahtiinsa.

Muokkaus. Muokkaus on kaikille sopiva lihaskuntotunti. Tunti koostuu alkulämmittelystä askeltaen, lihaskunto-osuudesta ja lyhyistä palauttavista venyttelyistä. Tunnilla käytetään vaihtelevasti pieniä painoja tuomaan lisähaastetta.

Kuntonyrkkeily 75min. Kuntonyrkkeily on tehokasta, hauskaa ja täysin turvallista harjoittelua nyrkkeilyn tekniikoita ja harjoitteita hyödyntäen. Peruskunto kasvaa huomaamatta. Myös istumatyön jumittamat lihakset ovat taakse jäänyttä elämää jo muutaman viikon harjoittelun jälkeen.

DanceFit. Dancefit tunnilla pääset pitämään hauskaa, nauttimaan hyvästä musiikista ja tutustumaan eri tanssilajeihin.Tunneilla nautitaan musiikista ja tanssitaan eri musiikkityylien inspiroimien koreografioiden mukaan. Tunnit sopivat sinulle, joka olet valmis heittäytymään musiikin vietäväksi, ja et myöskään pelkää hikoilla! Tunti houkuttelee mielen ja kehon tanssiflowhun, josta saat energiaa koko viikoksi!

Dance-tunnit sopivat niin nuorille kuin vanhemmillekin – kaikille jotka rakastavat tanssia!

DanceMix.  Hiki virtaa ja pidetään hauskaa. Tunnilla tanssitaan musiikin mukana ja tehdään lyhyitä koreografioita helpoilla askeleilla. Vaihteleva musiikki ja tanssilajit streetistä, lattareiden kautta rivitanssiin takaa hymyn jokaisen huulille. Haastetaan itseämme kehonhallinnalla ja annetaan rytmin viedä mukanaan. 

Zumba®. Zumba® on hauska,  mukaansatempaava ja tehokas fitness-tanssitunti. Tavoitteena on harjoittaa kehoa sekä mieltä kokonaisvaltaisesti.Tunnilla yhdistellään useita musiikki- ja tanssityylejä. Musiikit vaihtelevat latino- ja afrorytmeistä kansainvälisiin hitteihin.Liikkeet kohdistuvat yksittäisten kehonosien sijasta koko vartaloon. Tärkeintä on monipuolinen ja hauska liikunta! 

Balanssi. Hyvän olon jumppa, missä harjoitetaan normaalielämässä tärkeitä osa-alueita monipuolisesti, kuten tasapainoa, kehonhallintaa, liikkuvuutta sekä rentoutumista. Tunnilla tehdään myös lihaskuntoharjoitteita. Liikkeet ja harjoitteet suoritetaan turvallisesti, rauhallisesti ja ajatuksella. 

Tunti sopii mainiosti niin muun liikunnan vastapainoksi kuin liikuntaa aloittelevalle tai tauon jälkeen uudelleen liikkumaan lähteneelle, sekä lieviä liikuntarajoitteita omaavalle.

FlowJooga. Aloitamme tunnin lämmitellen kehoa mm. aurinkotervehdyksillä, teemme koko kehoa vahvistavia asanoita hengityksen tahdissa. Lopputunnista laskeudumme matolle viipymään asanoissa hieman pidempään. Joka tunnin lopuksi 5-10min. loppurentoutus/meditaatio. Sopii kaikille, eikä vaadi aikaisempaa kokemusta joogasta.

Pilates. Pilateksessa yhdistyy kehon ja mielen hallinta. Pilates tunnilla vahvistetaan kehon syviä 
asentoa ylläpitäviä lihaksia. Pilatesharjoittelu parantaa voimaa, ryhtiä ja liikkuvuutta sekä pitää selän terveenä. Pilates sopii hyvin myös muiden lajien oheisharjoitteluksi. 

Varaa paikkasi ryhmäliikuntatunnille tästä

Huom! Mikäli et pääse asiakaspalvelun aukioloaikoina lataamaan korttiasi, voimme tehdä sen myös sähköpostitse. Laita vain meille viestiä info@liikuntakeskushei.com kerrothan viestissä nimesi ja mitä haluat kortillesi ladattavan. Me lataamme korttisi ja laitamme laskun vastaussähköpostiin. Ilman lisämaksuja.