HEI! Hyvä paikka liikkua!

050 9133 138

Ryhmäliikunta

Nyt on varaa valita! Tervetuloa tunneille liikuntakeskukseemme Pirkkalaan.

Ryhmäliikunta on hauska tapa hikoilla ja kohottaa kuntoa porukassa. Meillä Liikuntakeskus HEI:ssä Pirkkalassa on tarjolla monipuolisia ryhmäliikuntatunteja aivan aloittelijoista edistyneisiin liikkujiin ja rauhallisempaa kuntoilua kaipaavista kunnon rääkkitreeneihin. Tutustu ihmeessä tuntikuvauksiin sekä lukujärjestykseen ja virittele vermeet valmiiksi – kohta mennään!

Ryhmäliikuntaan voit varata paikkasi kätevästi sivulta löytyvän linkin kautta. Jos haluat kysyä meiltä jotain, ota toki yhteyttä, vastaamme mielellämme.

Ota yhteyttä

Ryhmäliikuntatuntien sisällöt

Turvallisuussyistä saavuthan tunneille ajoissa (varsinkin niille joilla käytetään painoja). Tule tunnille päälläsi mukavat vaatteet sekä ota mukaan juomapullo ja hikipyyhe. 

 

Voima

Paranna suorituskykyäsi vahvemmaksi! Haasta itsesi esimerkiksi leuanvedossa, kyykyssä tai pystypunnerruksessa. Tunnilla tehdään voimaharjoittelua mm. levytangolla, käsipainoilla, kahvakuulalla sekä oman kehon painolla.

Kehonhuolto ja liikkuvuus ovat tärkeitä voimantuoton ja yleisen hyvinvoinnin kannalta. Myös näihin saat opastusta VOIMA-tunnilla.

Voimaharjoittelu tuo energiaa ja itsevarmuutta elämääsi ja vahva kroppa jaksaa arjen ja työelämän haasteet paremmin.

Harjoitteet voidaan muokata osallistujan lähtötaso huomioon ottaen, joten rohkeasti mukaan!

Tunneilla treenataan pareittain osallistujamäärästä riippuen, joten kaverin kannustus on taattuvalmentajan tsempin ja tekniikkaopastuksen lisäksi.

 

Pilates perustaso

Pilateksessa yhdistyy kehon ja mielen hallinta. Pilates tunnilla vahvistetaan kehon syviä 
asentoa ylläpitäviä lihaksia ja lisätään kehon liikkuvuutta. Pilatesharjoittelu parantaa voimaa, ryhtiä ja liikkuvuutta sekä pitää selän terveenä. Pilates sopii hyvin myös muiden lajien oheisharjoitteluksi. Perustaso sopii myös pilates-harjoittelua aloitteleville. 

 

Pilates jatkotaso
Pilateksessa yhdistyy kehon ja mielen hallinta. Pilates tunnilla vahvistetaan kehon syviä 

asentoa ylläpitäviä lihaksia ja lisätään kehon liikkuvuutta. Pilatesharjoittelu parantaa voimaa, ryhtiä ja liikkuvuutta sekä pitää selän terveenä. Pilates sopii hyvin myös muiden lajien oheisharjoitteluksi. Jatkotaso sopii jo jonkin verran pilatesta harrastaneille sekä kehonhallinnan haastetta kaipaaville. 

 

Crosstraining

Crosstraining on kova treeni, jossa haastetaan sekä kestävyyskuntoa että voimaa. Crosstraining on toiminnallista kiertoharjoittelua, jossa tehdään erilaisia liikkeitä intervalliharjoittelun tyyliin. Kullakin pisteellä treenataan intensiivisesti ja pisteiden välillä on lyhyt lepo ennen siirtymistä seuraavaan harjoitteeseen. Ohjaaja antaa liikkeistä erilaisia vaihtoehtoja ja voit säätää itse harjoittelun tehoa. 

Kehonhuolto

Rauhallinen kehoa monipuolisesti huoltava tunti. Tunnin rakenne vaihtelee ohjaajasta riippuen. Tunti voi sisältää esimerkiksi dynaamista tai staattista venyttelyä, putkirullausta, avaavia liikkeitä ja rentoutusta.

Muokkaus-venyttely 75 min

Muokkaus-venyttely on kaikille sopiva lihaskunto- ja kehonhuoltotunti. Tunti koostuu alkulämmittelystä askeltaen, lihaskunto-osuudesta sekä 30 minuutin venyttelystä ja liikkuvuusharjoittelu-osuudesta. Muokkaus-osuudessa voidaan käyttää vaihtelevasti pieniä vastuksia tai välineitä tuomaan lisähaastetta. 

 

Kuntonyrkkeily 75 min.

Kuntonyrkkeily on tehokasta, hauskaa ja täysin turvallista harjoittelua nyrkkeilyn tekniikoita ja harjoitteita hyödyntäen. Tunti sisältää myös lihaskuntoharjoittelua. 

 

 

Kahvakuula ja core

Kahvakuula on kokonaisvaltainen lihaskuntotreeni vain yhtä välinettä käyttämällä. Kahvakuulatreeni on koko kehon haastava toiminnallinen lihaskuntoharjoitus, jossa erityisesti keskivartalon lihakset saavat hyvän harjoituksen. Samalla treenaat myös kehonhallintaa, tasapainoa ja liikkuvuutta keskivartalon harjoitteita unohtamatta. Voit säätää harjoittelun tehoa valitsemalla itsellesi sopivan vastuksen ja intensiteetin. 

 

Vatsa, peppu, reisi

Lihaskuntotunti, joka keskittyy alavartalon ja vatsalihasten vahvistamiseen. Tunnilla käytetään vaihtelevasti lisäpainoja, kahvakuulaa ja steppilautaa. Haastavuutta voit säädellä itse.

 

 

 

 

 

 

Varaa paikkasi ryhmäliikuntatunnille tästä Ryhmäliikuntatunnit Ryhmäliikuntatunnit Ryhmäliikuntatunnit Uusi hinnasto

Huom! Mikäli et pääse asiakaspalvelun aukioloaikoina lataamaan korttiasi, voimme tehdä sen myös sähköpostitse. Laita vain meille viestiä info@liikuntakeskushei.com kerrothan viestissä nimesi ja mitä haluat kortillesi ladattavan. Me lataamme korttisi ja laitamme laskun vastaussähköpostiin. Ilman lisämaksuja.