Ryhmäliikunta

Nyt on varaa valita! Tervetuloa tunneille liikuntakeskukseemme Pirkkalaan.

Ryhmäliikunta on hauska tapa hikoilla ja kohottaa kuntoa porukassa. Meillä Liikuntakeskus HEI:ssä Pirkkalassa on tarjolla monipuolisia ryhmäliikuntatunteja aivan aloittelijoista edistyneisiin liikkujiin ja rauhallisempaa kuntoilua kaipaavista kunnon rääkkitreeneihin. Tutustu ihmeessä tuntikuvauksiin sekä lukujärjestykseen ja virittele vermeet valmiiksi – kohta mennään!

Ryhmäliikuntaan voit varata paikkasi kätevästi sivulta löytyvän linkin kautta. Jos haluat kysyä meiltä jotain, ota toki yhteyttä, vastaamme mielellämme.

Ota yhteyttä


Ryhmäliikuntatuntien sisällöt

Tuntimme kestävät 55 minuuttia, jollei toisin mainita. Turvallisuussyistä saavuthan tunneille ajoissa (varsinkin niille joilla käytetään painoja). Tule tunnille päälläsi mukavat vaatteet sekä ota mukaan juomapullo ja hikipyyhe. 

Pumppi. Pumppi on ryhmäliikuntatunti, jossa tehdään harjoitteita levytangon, painojen ja step-penkin kanssa. Sen tarkoitus on muokata, virittää ja voimistaa nopeasti koko kehoasi sekä kehittää lihaskestävyyttä.

Tunnilla käytetään kevyitä painoja ja nopeita, toistavia liikesarjoja, jotka polttavat tehokkaasti rasvaa. Voit vaihdella käyttämiäsi painoja itse, minkä vuoksi tunti sopii hyvin eri tasoisille liikkujille. Tunti ei sisällä askelsarjoja, joten treeni soveltuu myös niille, jotka eivät perusta koreografioista.

Crosstraining. Crosstraining on kuntopiiriharjoittelua, jossa haastetaan omaa kehoa ja mieltä harjoitteilla, johon sisältyy sekä lihaskuntoharjoitteita että sykettä nostavia aerobisia osuuksia. Tunti on rankka, mutta liikkeille annetaan vaihtoehtoja ja niitä voi tehdä omaan tahtiinsa.

Muokkaus. Muokkaus on kaikille sopiva lihaskuntotunti. Tunti koostuu alkulämmittelystä askeltaen, lihaskunto-osuudesta ja lyhyistä palauttavista venyttelyistä. 

Tehomuokkaus. Tehomuokkauksessa nostetaan reipas hiki pintaan. Tunti sisältää lyhyen alkulämmittelyn askeltaen, tehokkaan ja monipuolisen lihaskunto-osuuden erilaisia välineitä käyttäen. Syke nousee ja hiki virtaa. Lopuksi lyhyet palauttavat venyttelyt. Tunti on keskiraskas /raskas. 

RääkkiJumppa. Tämä on tehokas tunti, jossa vaihtelevat sykkeen nostatukset ja jalka-vatsa-pakara lihaskuntoliikkeet. Lopuksi 10 min venyttely ja rullailu.

Kuntonyrkkeily 75min. Kuntonyrkkeily on tehokasta, hauskaa ja täysin turvallista harjoittelua nyrkkeilyn tekniikoita ja harjoitteita hyödyntäen. Peruskunto kasvaa huomaamatta. Myös istumatyön jumittamat lihakset ovat taakse jäänyttä elämää jo muutaman viikon harjoittelun jälkeen.

Dancefit. Dancefit tunnilla pääset pitämään hauskaa, nauttimaan hyvästä musiikista ja tutustumaan eri tanssilajeihin.Tunneilla nautitaan musiikista ja tanssitaan eri musiikkityylien inspiroimien koreografioiden mukaan. Tunnit sopivat sinulle, joka olet valmis heittäytymään musiikin vietäväksi, ja et myöskään pelkää hikoilla! Tunti houkuttelee mielen ja kehon tanssiflowhun, josta saat energiaa koko viikoksi!

Dance-tunnit sopivat niin nuorille kuin vanhemmillekin – kaikille jotka rakastavat tanssia!

Lavis. Lavatanssijumppa on hauska, helppo ja hikinen liikuntamuoto, joka perustuu lavatanssiaskeleiden ja jumpan välimuotoon. LAVISta tanssitaan yksin.Tunnilla tanssitaan tuttuja lavatanssilajeja kuten humppa, jenkka, rock/jive, cha cha ja samba.

Zumba®. Zumba® on hauska,  mukaansatempaava ja tehokas fitness-tanssitunti. Tavoitteena on harjoittaa kehoa sekä mieltä kokonaisvaltaisesti.Tunnilla yhdistellään useita musiikki- ja tanssityylejä. Musiikit vaihtelevat latino- ja afrorytmeistä kansainvälisiin hitteihin.Liikkeet kohdistuvat yksittäisten kehonosien sijasta koko vartaloon. Tärkeintä on monipuolinen ja hauska liikunta!

Spinning keskiraskas. Tämä on kaikille sopiva tunti. Tunnilla on 2-3 nousua, tasamaalla polkemista sekä 1 spurtti biisi. Ohjaaja antaa vaihtoehdot myös mikäli haluat tunnista raskaamman tai voit itse säätää vauhtiasi ja vastustasi kevyemmäksi.

Tehospinning. Nimensä mukaisesti tehokas spinningsetti, jossa varmasti tulee hiki ja syke kipuaa korkeuksiin. Tällä tunnilla pääset pääset haastamaan itseäsi ohjaajan tsempatessa. Tunnilla 3-4 nousua, 2-3 spurttia ja 1-2 tasamaata. Rohkeasti kokeilemaan mihin pystyt!

FlowJooga. Aloitamme tunnin lämmitellen kehoa mm. aurinkotervehdyksillä, teemme mm. jalkoja sekä keskivartaloa vahvistavia asanoita. Lopputunnista laskeudumme matolle viipymään asanoissa hieman pidempään. Joka tunnin lopuksi vaihtelevan mittainen loppurentoutus/meditaatio.

Pilates. Pilateksessa yhdistyy kehon ja mielen hallinta. Pilates tunnilla vahvistetaan kehon syviä 
asentoa ylläpitäviä lihaksia. Pilatesharjoittelu parantaa voimaa, ryhtiä ja liikkuvuutta sekä pitää selän terveenä. Pilates sopii hyvin myös muiden lajien oheisharjoitteluksi. 

Liiku sinä, HEI:n lapsiparkki huolehtii nappuloista

HEI:n lapsiparkki on tarkoitettu asiakaskortin omaavien vanhempien lapsille treenin ajaksi. Hoitoaika on maksimissaan 1,5 tuntia. Hoitoon voi jättää lapset kävelyikäisestä eteenpäin (vähintään 1-vuotias), mutta lapsiparkkiin tulevan lapsen on hyvä olla tottunut jäämään hetkeksi vieraan hoitoon. Itkuraja on 10 min, tämän jälkeen tulemme hakemaan vanhemman lohduttamaan lasta.

HUOM! Muistathan käyttää lapsesi vessassa / vaipanvaihdossa ennen parkkiin tuloa. Lapsiparkkiin ei saa tuoda omia eväitä. Lapsiparkin hinta on 2 € / lapsi / hoitokerta. Ensimmäisellä hoitokerralla tulee täyttää lomake, jossa on lapsen nimi, vanhempien nimet, puhelinnumero sekä muut tärkeät lasta koskevat asiat. 

Lapsiparkki on avoinna ma-to 17.30-20.00 ja la 10-12.